Home arrow Over bruggenbouwer
Home
Coaching
Seminars
Mediation
Jongeren/ouders
Nieuws
 

Over de bruggenbouwer

De bruggenbouwer is een initiatief van Marianne van der Luit. Zij is op een praktische manier betrokken bij mensen. Doel van de bruggenbouwer is dat mensen inzicht krijgen in hun situatie en daarvoor de verantwoordelijkheid nemen. Ik ben geïnteresseerd in u/jou en wil u/je graag coachen bij het ontwikkelen van uw/je talenten en innerlijk leiderschap.

garantie
De afspraak is helder. Ik garandeer mijn inzet en als u niet tevreden bent, krijgt u uw geld terug of kunt u een andere activiteit bijwonen. Deze ‘geld terug garantie' geldt niet voor mediation.

Wie is Marianne van der Luit?

De rode draad in mijn werk is het managen van veranderingsprocessen. Inspiratiebronnen zijn onder andere: ‘Leren in Vrijheid' van Carl Rogers, 'Terugkeer naar liefde'  van Marianne Williamson, 'Your life as a art'  van Robert Fritz, 'A Course in Miracles', ‘Luisteren naar Kinderen'  van Thomas Gordon en ‘Vriendschap met God' van Donald Neale Walsh.
Mensen  kunnen diepgaand veranderen als ze de vrijheid en het vertrouwen krijgen om doen wat hen werkelijk beweegt en als ze ‘echt' gehoord worden. Zo kunnen ze in contact komen met ‘wie ze werkelijk zijn'.
Het is mijn uitdaging om een sfeer te scheppen waarin mensen kunnen groeien en vanuit hun hoogste potentieel kunnen leven en werken. Ik coach al 25 jaar mensen in verschillende omstandigheden.

Mijn expertise is gebaseerd op mijn levenservaring en op de 25 jaar werkervaring werk als manager, coach en trainer. Ik raad mijn cliënten niets aan wat ik niet zelf heb uitgeprobeerd. Aangrijpende gebeurtenissen in mijn leven hebben mij uitgedaagd tot het ervaren van diepe rust en vertrouwen en ontwikkelen van innerlijke leiderschap om verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen leven.

Mijn missie is mensen in contact brengen met de stem van hun hart en inspireren tot innerlijk leiderschap.

Mijn uitgangspunten zijn dat:
-  u kunt realiseren in uw leven, wat u vanuit uw hart werkelijk wilt
-  elke relatie en gebeurtenis in uw leven u uitnodigt om te ervaren ‘wie u werkelijk bent'
-  op ieder moment staat u voor een brug: u kunt besluiten door te gaan op de oude voet en het verleden herhalen. U kunt ook kiezen een nieuwe brug te bouwen en te leven en werken vanuit uw inspiratiebron.
-  echt innerlijk leiderschap betekent compromisloos leven: trouw zijn aan u zelf en geen concessies doen wat wezenlijk voor u is